Ett planerat återfall

Imorgon tänker jag dricka alkohol, och jag längtar! Det har varit en riktigt jobbig dag idag. Jag var sååå nära att köra till Systembolaget runt lunch. Men jag tog mig igenom det skitsuget, jag grät till och med för jag ville dricka så mycket men fick verkligen inte ge efter. Det tog alla mina krafter att stå emot. Nu har jag ett planerat återfall imorgon dock.

För jag får bara inte dricka idag eftersom jag har medarbetarsamtal imorgon klockan 8:00. Jag har varit bakis på sådant förut, men jag vill verkligen inte vara det imorgon. Utan jag får vara glad att jag har lyckats hålla mig nykter idag och fokusera på att belöningen kommer imorgon.

Triggern som drog igång det hela var ännu en påminnelse om hur bristfällig jag är. Jag vet att jag inte ska jämföra mig med andra. Men jag klarar inte ens av det allra mest basic i livet liksom. Att ha fungerande relationer och umgås med andra människor. Jag fattar det inte? Allt känns bara skit just nu och jag vill ha bort den känslan! Det enda som ger mig någon slags tröst ikväll är att jag har ett planerat återfall imorgon. Så får det bli den här gången.

//A.L

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *