Baksmällan

Jag vet inte ens varför jag dricker? Jag tycker inte om det egentligen. Jag mår illa innan jag börjar dricka, vet inte om det är för jag byggt upp så mycket ångest kring det hela kanske? Men det blir inte direkt så mycket njuta och nöje runt det hela. Och nu baksmällan.

Jag fick i mig nästan en flaska rödvin, en fjärdedel kvar, och två 50 centiliters starköl. Rökte, vilket jag egentligen har slutat med men börjat inkludera i återfallen på sistone. Och åt en Billys Pan Pizza när jag blivit dimmig, fick sedan skuldkänslor och stoppade fingrarna i halsen tills allt kom upp igen. Genom det hela kollade jag på Gudfadern… Ett riktigt party med andra ord…

Jag sov ändå hyfsat bra. Tror jag gick och la mig runt 20 – 21, vaknade till runt sex med huvudvärk och törstig. Tog två Pamol och drack vatten. Somnade om sedan runt sju halv åtta och sov tills halv elva. Är seg och trött nu. Ångest i kroppen. Var det värt det? Jag vet inte. Ja, för att suget är borta. Nej, för att det känns ganska meningslöst och mest som en jobbig grej nuförtiden. Denna jävla alkohol!

//A.L

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *