Jag vill dricka igen

Sorgligt men sant. Jag börjar fantisera om vad jag vill dricka igen, när jag kan dricka, vad jag ska göra när jag dricker och så vidare. Och nu känns det ok på något vis. Jag känner inte lika starkt att jag vill avbryta tankarna. Jag känner mig mer glad än att jag vill motstå det när jag tänker på att dricka alkohol.

Det började med att de drack champagne på tv, mm – champagne.  Egentligen tycker jag inte att det är så gott, i alla fall inte de champagnerna jag druckit. Men det vattnas i munnen när jag tänker på det. Skulle det verkligen vara så farligt att dricka en flaska? Det passar inte förrän tidigast på torsdag. Jag jobbar fredag men det kan jag klara av.

Sex dagar, det verkar vara så länge jag kan hålla ut innan suget drar igång på sistone. Jag vet inte hur detta kommer sluta? Jag skriver för att försöka ventilera ut dessa tankar. Om det kommer hjälpa eller inte vet jag inte. Jag vill dricka igen. Jag känner så väl igen denna process och känslan jag har i min kropp just nu. Det brukar sluta med ett återfall. Tyvärr.

//A.L

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *